Jarkko Kortelainen

Jarkko Kortelainen
Jarkko Kortelainen.Grundare av Utmaningen! Utmaningen använder sig av Fustra SuperStar som är programmet för dig som vill komma i form på endast 30 dagar.

måndag 9 maj 2011

Tänk På!!!

Ser det gott ut?
Mmmm, såklart.
Igår på gymmet så var det många fest och firar planer som cirkulerade. Många planerar att fira stort nu när ni kommer i Mål efter 30 dagar! Självklart ska det firas, ni har kämpat otroligt bra och fått enorma resultat, det ska naturligtvis firas:)

MEN, vi vill att ni ska vara uppmärksamma på att när ni nu kört Utmaningen och inte druckit en droppe alkohol på 30 dagar, inte ätit mycket fett eller kolhydrater heller, så kommer eran kropp att vara väldigt känslig för alkohol. SÅ TA DET LUGNT!
Ta ett glas och vänta.......en stund.....varva med vatten. Vore jättetrist om festen slutade i en enda stor minneslucka:) Själv märkte jag detta väldigt tydligt efter förra omgången Utmaning, en go´cocktail på stranden i Thailand, det räckte kan jag säga! Det man vanligtvis kan hantera i mängd kommer INTE att gälla vid första fest-tillfället!
Så fira ordentligt men ha detta i åtanke så kommer ni få en kanonfest!

Glöm inte att boka in er för fotograferingen på Söndag heller!

Dagens Övning är Side Squat, byt ut nummer 5!

Utgångsposition!
Tänk på att tårna ska peka rakt fram, spänn magen, håll ryggen rak. Ha hanteln antingen som på bilden, eller bakom ryggen om det känns bättre. Axelspänning är det som ska undvikas.

Slutposition!
Tänk på tempot, 4 sek ner, 2 upp. Stå gärna och titta från sidan också när ni gör denna övningen, för att säkerställa att ni inte svankar och håller er raka!

5 MORRE DAYS!!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar