Jarkko Kortelainen

Jarkko Kortelainen
Jarkko Kortelainen.Grundare av Utmaningen! Utmaningen använder sig av Fustra SuperStar som är programmet för dig som vill komma i form på endast 30 dagar.

torsdag 5 maj 2011

10 dagar kvar!!!

Japp, Beach 2011 sitter vi alla och gillar läget:)
Det kommer in ganska många frågor om hur man skall gå vidare efter att utmaningen är avslutad.
Råden är följande:
Har du nått ditt mål och är nöjd med kropp och vikt så fortsätter du att underhålla träningen 5-7 timmar i veckan. Fortsätt dessutom att äta och dricka rätt minst 5 dagar i veckan.
Har du fortfarande lite kvar innan du når ditt mål så fortsätt med samma träningsupplägg och kostprogram som utmaningen har bestått av men variera övningarna efter eget tycke och smak.
Målet är ju att förändra er livsstil så att kropp, knopp, mat, sömn och träning alltid är i balans.
Efter många trevligga pratstunder på gymmet idag så är det bara att inse......målen/målet är i sikte! Många som redan nämnt att de tänker fortsätta efter Utmaningen vilket är fantastiskt att höra. Fick även höra idag att deltagaren jag pratade med aldrig har mått bättre och är tacksam över att ha fått chansen att deltaga i Utmaningen, DET betyder hur mycket som helst!
TACK och varsågod, det är så häftigt att kunna påverka så många människor på en och samma gång!

Nu till dagens nya övning, byt ut nummer 9 i programmet till raka benlyft.
Utgångsposition!
Tänk på svanken, avslappnad överkropp och Tempo 4/4.

Slutposition! Tänk på att så fort ryggen lättar från underlaget behöver du röra benen uppåt igen. Den skall inte göras längre än att du orkar hålla nere ryggen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar